Reviews

Karin ervaart” een column in het plaatselijk blad “Boeke-Loos”, gepubliceerd Mei 2017

karin-ervaart-1 karin-ervaart

 

Ervaringen van de deelnemers:

“De training heeft zeker aan mijn verwachtingen voldaan, meer dan dat. Geeft heel veel rust. Leert je verschillende soorten gevoelens en gedachten te accepteren, jezelf daarvoor niet te veroordelen en daardoor veel beter met spanning, stress en frustraties om te gaan.

Je leert jezelf goed kennen…..Je wordt je bewust dat je gedachten geen feiten zijn, maar je vaak om de tuin leiden. Dat je er niet in mee hoeft te gaan, door je aandacht bij jezelf te houden.”

(oktober 2015, A.A.t.L)

“De training werd gegeven in een fijne kleine groep en de avond zelf was al een rustpunt in de week.”

“ Ik vind de mindfulness training boven verwachting en merk dat ik er in het dagelijks leven veel aan heb. …Wat ik ook bijzonder vind is dat je op een gegeven moment zelf ontdekt hoe je je leven beinvloed met je gedachten. De training heb ik met plezier gevolgd, het was een moment van ontspanning en tijd voor mezelf. Wendela is een fijne trainster, ze weet de stof goed over te brengen”

( juli 2015, Ingrid V.)

“Ik heb de aanreiking van methoden (meditaties) om meer rust in de dagelijkse hektiek te vinden erg prettig gevonden. De stiltedag was hierbij een keerpunt”

(juli 2015, Gerrit-Jan K)

“Ik ben zonder verwachtingen aan de training begonnen met de hoop iets meer balans te vinden. Dat is zeker gelukt!”

(juli 2015, Hanneke B)

“Ik heb de training als kort, krachtig en met een praktische insteek ervaren. Er werd voldoende tijd besteed aan het oefenen met de meditaties als het delen van ervaringen. Hoewel ik aanvankelijk tegen de stiltedag opzag heb ik deze na afloop als zeer prettig ervaren. Verder was de begeleiding super!”

(juli 2015, D.M)

Samenwerken aan de vitaliteit van werknemers

Behoefte aan expertise in de duurzame inzetbaarheid van werknemers binnen organisaties? Wendela Wolters begeleidt organisaties in het creëren van optimale werkomstandigheden waardoor werknemers het beste van zichzelf willen en kunnen geven. Daarbij brengt ze de belangen van medewerkers en de organisatie samen. In de rollen van coach, trainer en adviseur.

BEL VOOR EEN KENNISMAKINGSGESPREK